п'ятниця, 29.03.2024

Новини Спілки підприємців "Стіна ", 17.02.2012 р.

Спілка підприємців "СТІНА" звертається до членів спілки з проханням про допомогу у спасінні життя Тичинського А.С.


1.Новини Спілки

1.1. Доповідає експерт Стіни - адвокат Білошкурський О.В. по справі фірми "Гермес": документи та печатки підприємства повернуто, прокуратура проводить службове розслідування, очікується розгляд справи щодо протиправних дій співробітників ВДСБЕЗ УМВС у Вінницькій області. За його словами, якщо б не було втручання громадськості - були великі шанси на адмінарешт (15 діб) директора підприємства за "злісну непокору" працівникам МВС.

Нагадуємо, що 26 січня в офісі ПП «Гермес» групою співробітників ВДСБЕЗ безпідставно було проведено перевірку фінансово-господарської діяльності, в ході якої вилучено всі документи, печатки, комп’ютерну техніку цього підприємства.

1.2. Відбулись 2 зустрічі членів - мобільних груп Стіни по запобіганню протиправних дій з боку перевіряючих органів. Дані групи безпосередньо підпорядковуються Експертній групі  при Обласній державній адміністрації. Якщо ви уважно подивитись на склад групи,то ми побачимо фахівців, які безпосередньо пропрацювали в наступних органах контролю: Податкова інспекція - Печалін О.В., Податкова міліція - Комар О.Г., Прокуратура - Конюшенко В.В., Савюк О.М - судово-бухгалтерська експертиза МВС, Гареєв М.Ф. - МНС, Марголич Л.І. - Держстандарт. Дані люди мають відповідні посвідчення від Облдержадміністрації. Одночасно дані фахівці є експертами Стіни. На засіданні Ради підприємців при ОДА, спільно з Головним управлінням економіки Облдержадміністрації  губернатору буде представлена -  модель співпраці громадськості та влади, щодо запобігання тиску на підприємницьке середовище. На даний час проводяться переговори із департаментом економіки міської ради, щодо розробки моделі по м. Вінниці. Пропонуємо членам спілки надати пропозиції, щодо керівників мобільних груп по районах. На наступному тижні відбудеться зустріч інших груп за графіком роботи мобільних груп.

1.3. У четверг у м.Київ відбулись офіційні зустрічі голови правління Спілки підприємців "Стіна" Печаліна О.В. та виконавчого директора Міжнародного благодійного фонду "Без кордонів" Сологуба О.П. :

1.  З головою Центру Корпоративної соціальної відповідальності Саприкіною М.А., було досягнуто домовленостей, щодо:

- допомоги у відкритті у Вінниці власного центру КСВ та надання Стіні статусу - офіційного представництва Центру КСВ
- допомоги у розробці стратегії КСВ для регіону та міста Вінниці
- проведення навчального семінару, щодо впровадження КСВ на підприємствах

- популяризації програм КСВ вінницьких підприємств-членів Стіни та  Центру КСВ: МЕТРО КЕШ АНД КЄРРИ, МАК-ВАР , РАПІД

2. З головою Українського кредитно-банківського союзу Оліфер Г.І., було досягнуто домовленостей, щодо:

- підготовки та презентації від підприємців Стіни благодійного проекту, для розгляду наглядовою радою (голова ради -Тігіпко С.) Запрошуємо до Центру КСВ, бажаючих взяти участь у презентації проекта. Члени наглядової ради

1.4 . У ВМР 14.02.2012р. відбулось інтерв’ювання представників підприємницьких кіл за методом «фокус-групи». Дане дослідження показало, що на першому місті для підприємців є різноманітні проблеми із кадрами. Результати дослідження після обробки будуть оприлюднені. Дану проблему, ми плануємо вирішити за допомогою створення Центру Корпоративної соціальної відповідальності. Перший крок проекту вже виконується спільно із 20 керівниками підприємств. Він спрямований на якісний соціальний маркетинг, за допомогою якого члени Стіни зможуть розробити власні програми соціального маркетингу. Проект одного з членів Стіни може збільшити продаж відповідної товарної групи до 150% за оцінками маркетологів.

1.5. Нове місцезнаходження "Cпілки підприємців "Стіна": вул. Поліни Осипенко, 9., Увага! Скасовано номер телефону-факсу - 35-54-54. За даною адресою створюється бізнес-центр, 3-х поверхова будівля (загальна площа -700 м.кв., колишній офіс компанії СМАРТ). Запрошуємо до співпраці - фахівців із земельних питань, бухгалтерського обслуговання, аудиторів, проектантів (є ще вільних 80 м.кв.) 

1.6. Податкова багато говорить про мораторій на перевірки, але  реально він не підтверджений жодним нормативним актом - тільки зареєстровано  законопроект №№ 9549, 9085.

1.7. Знайомтесь - новий експерт Стіни з екологічних питань - Герус Дмитро Петрович, даний експерт рекомендований членом Спілки - Маргаритою Кіракосян, голова Спілки знає колишнього керівника екоінспекції, як людину, яку поважають підприємці за професійність та людяність.
1.8. Отримано пропозицію від членів спілки - Гринь Андрія (ПП "Ладога 77")  та Ільченко Олександра (МПП "Техно-Резерв"), щодо формування активних підприємців для створення Бізнес-клубу Стіна: запрошуємо членів Стіни в актив клубу (чекаємо пропозиції від  підприємців, які є власниками успішного бізнесу). Для роботи клубу потрібен приймаючий партнер - член Стіни у галузі ресторанного бізнесу (чекаємо пропозицій від власників ресторанного бізнесу). Уже запропонуваличлену Стіни - Заміському розважально-готельному комплексу "Гостевія"

2. Події Спілки на наступний тиждень

У вівторок 21 лютого з 16.00 до18.00 у приміщенні Вінницької міської ради відбудеться Засідання Клубу підприємців на тему:"Як уникнути штрафу 967 000 грн.? Нова відповідальність підприємців за неналежне оформлення нерухомості." Проводить експерт Стіни - Белень В.М. Найсвіжіші новини - тільки, у п'ятницю, експерт приїхав із Мінрегіонбуду, де нарешті через місяць з моменту прийнятя Закону держслужбовці відповіли на ряд важливих питань. А також у рамках клубу відбудеться знайомство із новим експертом Стіни по екологічним питанням - Герусом Д.П.

Для довідки: 19 січня 2011 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності та вдосконалення державного регулювання у сфері містобудівної діяльності» № 4220 (далі - Закон № 4220), який передбачає нові підходи стосовно притягнення до відповідальності в залежності від категорії складності об'єкта.

ВАЖЛИВО! Враховуючи необхідність проходження системи контролю, менеджер СП "Стіна" 69-23-16 Богдан буде чекати учасників зустрічі біля ліфту, в правому крилі I поверху Вінницької міської ради о 15.45 до 16.00.

Реєстрація обов'язкова! тел: 69-23-16

21.02.2012р. о 10.00 - 13.00 Огляд новин законодавства для юридичних осіб Державна податкова інспекція м. Вінниці

вул. 30-річчя Перемоги, 21 (актова зала, 2-поверх). Проводить начальник відділу МРР та ЗГ Державної податкової інспекції м. Вінниця МУРАШКО ОЛЕНА АНАТОЛІЇВНА.

Нагадуємо! 27.02.2012р. 10.00-13.00 Огляд новин законодавства для фізичних - осіб підприємців Державна податкова інспекція м. Вінниці вул. 30-річчя Перемоги, 21 (актова зала, 2-поверх)

3.Члени Спілки пропонують

Продається готовий бізнес - служба таксі 0637781616

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт