п'ятниця, 29.03.2024

Новости союза предпринимателей Стена, 02.12.2011 г.

1. Новости союза предпринимателей Стена

1.1. Обращаем внимание всех членов союза: всем владельцам  баз персональных данных(БПД) - до 01.12.2012 их нужно зарегистрировать!

регистрируються БПД:

работников;

поставщиков;

клиентов;

пользователей корпоративного сайта;

потенциальных клиентов и т.д.

Есть определенные сложности по самостоятельному правильному заполнению заявки на регистрацию (каждый случай индивидуальный), рекомендуем воспользоваться услугами юристов (зафиксирована средняя цена услуги у адвокатов - 500 грн.)

Сайт Державної служби України з питань захисту персональних даних

1.2. Формируеться выездная общественная группа по защите от противоправных действий контролирующих органов - в группу входят адвокаты, представители прессы и предприниматели. Задача группы - оперативный выезд к членам союза при проведении изъятия имущества предприятия на сомнительных основаниях. Желающие войти в группу звоните 69-23-16. Из других регионов поступает информация о данных фактах (материалы газеты Бизнес по фактажу).

1.3.Поздравляем газовщиков с победой в правозащитной кампании "Союз Стена против Винницагаз". Вчера прошло самое короткое (длилось 5 минут) заседание Совета предпринимателей у мэра по проблемама газа , на котором Винницагаз и оппоненты озвучили информацию о снятии всех претензий к друг другу, по просьбе членов союза - газовщиков  глава правления союза Печалин О. не озвучил факты, собранные в результате общественного расследования. Всем интересно - что именно мэр сказал руководству Винницагаз до заседания, если они умудрились  в день встречи - просовещавшись 7 часов, с членами союза обо всем договориться? Как отметили присутствующие на заседании предприниматели - это серьезная заявка на статусность Совета предпринимателей и влияние мэра.

1.4.По информации членов союза налоговики при проведении фактических проверок начали проверять вопросы по трудовым отношениям и по выплате заработной платы (детали можно узнать в Союзе).

1.5. Энергетика декабря

1.6. Графики проверок контролирующих органов на 4 кв.

2. Події Спілки підприємців "Стіна"

1. Підприємці-учасники спілки "СТІНА" не байдужі та об'єднані у прагненні робити добро!

16 грудня напередодні дня св.Миколая наша спілка при підтримці громадських об'єднань міста проводить благодійну вечерю «Щедрий вечір», участь в якій візьмуть участь майже двісті підприємців та громадських діячів.

Головною ідеєю заходу є об'єднання самодостатніх та успішних вінничан для колективної підтримки дітей з порушеннями розумового розвитку. Захід буде проведено у форматі святкового бенкету з відповідною шоу-програмою та відзначенням найактивніших учасників процесу формування бізнес-середовища нашої області.

В резульчаті реалізаці доброчинного проекту планується зібрати понад 100 тис. грн. для забезпечення необхідним фізіореабілітаційним та методичним обладнанням 16-те дитяче відділення обласної лікарні ім. Ющенка та спеціальної школи для дітей з відставанням розумового розвитку у м.Вінниці. Благодійний фонд заходу сформують надходження від внесків кожного з учасників, а також подарунки окремих гостей заходу. Зібрані кошти в повному обсязі будуть передані у благодійний фонд «Без кордонів», що протягом десяти днів після проведення заходу здійснить закупівлю і передасть у користування відповідне фізіотерапевтичне та діагностичне обладнання в зазначені дитячі установи міста.

Дізнатись про умови участі та замовити запрошення на святковий "Щедрий вечір" можна в офісі Спілки "СТІНА" та за тел. 69-23-16, (067) 232-35-14.

Відповідні рекламні та медіа-анонси будуть запущені з 06 грудня у Вінницьких ЗМІ та в ефірах телеканалів та ФМ-станцій. Повна інформація про захід розміщена на сайті  СТІНИ та партнерских ресурсах.

2. 06.12.2011р. о 16.00год. Засідання Клубу підприємців на тему: "Комерційна безпека на підприємстві", відбудеться за адресою: Вінницька міська рада, вул. Соборна 59, 3-й поверх, актовий зал.

Мета заходу: формування навичок побудови системи захисту бізнесу.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Огляд основних проблемних зон ведення бізнесу - звідки можуть прийти неприємності?

2. Аналіз, впровадження та практичне застосування механізмів та інструментів правового забезпечення діяльності та захисту бізнесу

3. Обговорення.                                                                                                                                                                    

Інформаційне повідомлення та модерацію заходу проводить експерта спілки підприємців "СТІНА" Олександр Комар.

ВАЖЛИВО! Враховуючи необхідність проходження системи контролю, адміністратор СП "Стіна" Ірина Кілимник (096-819-50-35) чекатиме учасників зустрічі біля ліфту, в правому крилі I поверху Вінницької міської ради о 15.45 до 16.00. Реєстрація обов'язкова! 69-23-16 Ірина

3. 10.12.2011р.-.11.12.2011р. о 10.00-17.00 год. тренінг "Ваша успішна мова", від партнера СП "Стіна" Ігнатової Олени Анатоліївни, сертифікованого бізнес-тренера, Президента ЦПМБ

3. Іменинники тиждня

06.12 Вартаньян Олексій Артенакович

Від щирого серця прийміть наші вітання з Днем народження!
Хай підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності будуть міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка та щирі почуття!

З повагою, колектив Спілки підприємців "Стіна".

4.Члени Спілки пропонують

Продается готовый бизнес - служба такси 0637781616

Сниму помещение под офис 150 м.кв. 0503816773 Сергей

Компания Ладога ищет представителей в районных центрах по организации сбора вторичных полимеров

Сделаем супер-праздник

Учасник спілки охоронна компанія "Альфа ДТС" надає послуги фізичної охорони майна підприємствам будь-якої форми власності та ін. послуги охоронного характеру. Просимо в разі звернення представників компанії розглянути можливість співпраці на взаємовигідних умовах, або в раз попередньої зацікавленності зателефонувати за тел: 523427, 050-445-12-99 Деренько Анатолій Миколайович.

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт