четвер, 28.03.2024

У м. Кропивницькому відбулось "Підприємницьке Віче" 09.02.2017 року

09 лютого 2017 року Головою місцевого осередку громадської організації Всеукраїнське об'єднання підприємців малого та середнього бізнесу "Фортеця" у Кіровоградській області Юлією Шкурупій проведено "Підприємницьке Віче", участь у якому взяли депутати Кіровоградської міської ради, лідери підприємницький об'єднань та представники малого і середнього бізнесу.

Метою заходу був пошук шляхів реагування на ті виклики і загрози, з якими зіткнулися підприємці після внесення чергових "передноворічних" змін до Податкового кодексу України та іншого законодавсва, що регулює їх діяльність.

На Віче розглядалася необхідність колективного та індивідуального звернення підприємців, до Верховної Ради України з проханням підтримки проекту законопроекту №5711, який передбачає зменшення штрафних санкцій для підприємців у сфері трудового законодавства з 320 000грн. до 5100 грн.

Також було обговорено способи захисту малого та середнього бізнесу, які належать до компетенції органів місцевого самоврядування, так у зв'язку із зростанням вдвічі обов'язкових платежів (єдиний податок, ЄСВ) платників єдиного податку, для допомогти підприємцям в цей складний для бізнесу час і не допущення втрат міського бюджету у 2017 році, на наступній сесії Кіровоградської міської ради буде розглянуто питання зменшення ставки єдиного податку для ІІ групи з 20% до 10%.

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт