п'ятниця, 29.03.2024

Засідання Комісії з питань розміщення тимчасових споруд при КМДА 13.10.2016 року

13 жовтня 2016 року відбулось засідання Комісії з питань розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі, майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства при Київській міській державній адміністрації, до складу якої було включено голову місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнське об’єднання підприємців малого та середнього бізнесу «Фортеця» у м. Києві та Київській області Бойко Світлану Яківну.

Під час засідання комісією було розглянуто такі питання:

1. Переоформлення висновків, які видаються переможцям конкурсу на право оформлення паспорта прив'язки ТС у зв'язку з купівлею-продажем ТС.

2. Про внесення змін до договорів пайової участі у благоустрої м. Києва, які укладаються з переможцями конкурсу.

3. Питання розміщення та функціонування на території м. Києва сезонних майданчиків для харачування біля закладів ресторанного господарства.

4. Розгляд звернення суб'єктів господарювання щодо зміни типів майданчиків для харчування біля закладів ресторанного господарства з відкритих літніх на сезонні.

5. Розгляд звернень суб'єктів господарювання щодо подовження термінів дії договорів пайової участі щодо розміщення сезонних майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства.

6. Розгляд звернення Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА щодо анулювання договорів пайової участі.

7. Розгляд проблемних питань щодо розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі.

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт