п'ятниця, 29.03.2024

Відкрите звернення Асоціаціі «Підприємці ринків м.Миргорода» про допомогу центру соціальноі реабілітаціі дітей інвалідів м.Миргорода

ШАНОВНІ   ГРОМАДЯНИ, МЕШКАНЦІ  м.МИРГОРОДА!

Українські спеціалісти, по лікуванню дитячих  захворювань,попри всі труднощі, досягли значних результатів – майже 65% видужувань після лікування  хвороб. Але процес лікування дуже важкий, виснажливий, на межі можливостей дитячого організму – декілька операцій, понад десяток циклів хіміотерапії, та реабілитація після лікування триває  від декілька місяців до декілька років  та коштує десятки та сотні тисяч гривень.

На жаль, на теперішній час в Україні Уряд не може гарантувати ефективне безкоштовне лікування дитині..
Відсутність достатнього фінансування Державної програми з дитячого оздоровлення призводить до того, що всі шалені витрати на діагностику та лікування дитини  та реабілитацію після лікування покладено на плечі батьків. До прийняття нової державної програми хворі діти та їх батьки залишаються заручниками ситуації, яку не в змозі вирішити держава з її інертними та бюрократичними механізмами.

Ми усвідомлюємо, що сьогодні одна громадська організація не в змозі вирішити всі проблеми дитячого лікування та реабілитаціі після лікування. Єдина надія зміни ситуації на краще - це пробудження положення до формування мережі громадських інституцій.громадської свідомості, починаючи з кожної людини, незалежно від її соціального статусу .
Планується проведення низки літературних презентацій, творчих вечорів, концертів, виставок сучасного мистецтва, аукціонів на благодійній основі. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на  рахунок  « Центру  соціальної реабілітаціі дітей інвалідів м.Миргорода».

Асоціація «Підприємці ринків м.Миргорода» звертається до всіх небайдужих людей, навчальних закладів, міцевих національних та міжнародних організацій, представників  влади, соціально відповідального бізнесу та мас-медіа приєднатися до цієї акціі, що стане гарантією дієвої допомоги  хворим дітям . 

Право на життя – повинна мати кожна дитина!
Умови проведення Акції громадської солідарності «Дитина має право  житти!»
Мета: допомога  « Центру  соціальної реабілітаціі дітей інвалідів», шляхом збору благодійних пожертв на закупівлю обладнання (тренажери, фізіотерапевтичне обладненя) для , « Центру  соціальної реабілітаціі дітей інвалідів м.Миргорода» проведення просвітницької кампанії що до профілактики  хвороб та залучення широкої громадськості до вирішення проблем  реабілітациіі  дітей після лікування.

Термін проведення Акції: з 01.листопада 2011р. по 1 червня 2012р.(Всесвітній день захисту дітей).

Ініціатор Акції: Асоціація «Підприємці ринків м.Миргорода».

Офіційні партнери:

Завдання Акції:
1. Забезпечення  всім необхідним реабілятоційний центр дітей інвалідів за допомогою коштів, зібранних у процесі благодійних акцій учасників;
2. Досягнення високого рівня профілактики  дітячіх захворювань;
3. Залучення широкого кола громадськості до участі у вирішенні проблем дитячих захворювань  та реабілитациі після лікування у м.Миргород .

Учасниками Акції можуть бути – освітні та медичні заклади, державні, громадські та благочинні організації, волонтерські групи, представники ЗМІ, підприємства, установи, організації усіх форм власності, видатні особистості (діячі науки, культури, мистецтва, спорту і т.і.) м.Миргорода, України та інших країн світу, що визнають умови Акції.

Шляхи реалізації:
1. Проведення культурних заходів з метою збору благодійних коштів учасниками Акції.
2. Організація інформаційно-просвітницької кампанії, направленої на ознайомлення населення з основними правилами  і діяльністю « Центру  соціальної реабілітаціі дітей інвалідів» ;
3. Об’єднання учасників Акції у єдину мережу, за для сприяння вирішенню проблем дитячої реабілітаціі в м.Миргороді.

Координаційна рада:
Для реалізації поставленої мети передбачається створення Координаційної ради, до якої увійдуть представники організаторів та учасників Акції за письмовою заявою (зразок додається).

Збір коштів:
Учасники, що приєднались до Акції самостійно визначають формат заходів та порядок збору коштів. З цією метою учасники можуть організувати проведення культурно-просвітницьких заходів як на базі своїх організацій чи закладів, так і в інших місцях. Про свої ініціативи учасники повідомляють Координаційну раду. Висвітлення та анонсування ініціатив здійснюватиметься через ЗМІ та на сайтах партнерів, учасників акції.

Всі заходи мають бути відкритими для участі широкої громадськості.

З метою максимальної прозорості та відкритості процесу збору та використання благодійних пожертв учасникам Акції пропонується така форма роботи:
збір благодійних пожертв учасники Акції проводять самостійно  із подальшим цільовим внеском «Благодійна пожертва на допомогу «Центру  соціальної реабілітаціі дітей інвалідів»; на розрахунковий рахунок:

Організація:    «Центр  соціальної реабілітаціі дітей інвалідів» м.Миргорода                  
Код за ЄДРПОУ:   37391675            
Розрахунковий рахунок:  35429001004603
Установа банку:  ГУДКУ у Полтавській обл..             
МФО: 831019                                 
Центр знаходиться за адресою : Полтавська обл.  м.Миргород, вул. Гоголя   76/2

УВАГА!
Перелік благодійної допомоги попередньо узгоджується із Координаційною радою Акції з метою запобігання дублювання закупівлі  обладнання.
Моніторинг Акції буде здійснюватись на офіційних сайтах організаторів та партнерів, а також на ресурсно-інформаційних сайтах громадського сектору.

1 червня 2012 року на базі  Миргордськоі мськоі  ради відбудеться круглий стіл із підведення підсумків Акції та її урочисте завершення.

Голова   Асоціаціі «Підприємці ринків м.Миргорода»                      ЛЕПЬОШКІН М.М.

 

За додатковою інформацією звертатися за тел. 067 3590489, 0509354719

 

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт