четвер, 28.03.2024

Звернення про допомогу

Звернення про допомогу  

Доброго дня! Я, Нарожна Юлія Юріївна, мешканка м. Змієва, Харківської області, мені 27 років. Звертаюсь до Вас, шановна,  Оксано Петрівно , від безвихіддя. Скоріше за все мій лист не потрапить до Вас, але дуже сподіваюсь, що Ви все ж таки прочитаєте його.  Я розумію, що через ситуацію, яка склалась в країні у Вас зовсім немає часу, розумію і те, що всі ті люди, які постраждали в зоні АТО дуже потребують допомоги, але повірте моя родина також втратила все, що в нас було. Якщо є можливість допоможіть моїй молодій сім’ї.

Я з чоловіком одружилася 5 років тому, через 3 роки ми купили будинок. У придбанні будинку допомагали усі - батьки, бабусі, брали в займи, якось купили, але 2 лютого 2014 року у нашому будинку сталася пожежа. Ми усе, що нажили за ці 5 років перевезли у новий будинок, а саме: меблі, нова побутова техніка, новий посуд, дуже багато дитячих речей, дитяча коляска, мої з чоловіком речі та багато іншого.

Восени 2014р. збирались переходити жити у новий будинок.  Будинок на два хазяїни, в наслідок пожежі вигоріла стіна між нами та сусідами, частина підлоги сусідів, в одній кімнаті повністю вигоріла підлога у нас. Під час пожежі пожежники повибивали вікна у нас та наших сусідів, вибили двері у сусідів та відрізали нам світло. В першу чергу ми відшкодовували усі збитки спричинені нашим сусідам. Від цього безвихіддя я до восьмого місяця вагітності кожного дня зі своєю молодшою донькою їздили на вгород, там, де згорів будинок, щоб хоча б щось продати на базарі та заробити якісь гроші для відновлення будинку, але замість цього я потравили до пологового будинку у 35 тижні, два тижні лікарі зберігали мою вагітність. В 37 тижні мені зробили кесарів розтин на 3 тижні раніше терміну. І знову значні кошти пішли на лікування у пологовому будинку.

Таким чином до цієї пожежі якось наша сім’я жила, навіть була можливість відкладати гроші на добудову нашого будинку, але зараз в зв’язку з різким підвищенням курсу валют, усі ціни збільшилися вдвічі, тепер за ці кошти ми майже нічого не можемо купити. Не встигли ми всі ці жахи забути, як біда знову прийшла в мою сім ’ ю. Наш сусід по будинку майже весь час жив у м. Харків, але в зв ’ язку з сімейними негараздами він знову переїхав жити до будинку та почав зловживати спиртними напоями. Мій чоловік приїхавши на вихідних ремонтувати наш будинок помітив, що на подвір ’ ї почали зникати речі. 24 жовтня 2014р. міліція затримала нашого сусіда, він зізнався, що то він крав наші речі. 5 листопада 2014р. вночі нам зателефонували та повідомили, що наш будинок горить, наш сусід ввечері цього ж дня знову розпивав спиртні напої та ліг спати. Його частина будинку загорілася та вогонь перейшов на наш дах. Від пожежі у нас повністю вигоріла частина даху, одна сторона дерев’яних перекриттів даху, частина стіни та від води, якою гасили пожежу, у нас в коридорі повністю зіпсовано стіну та стелю, все обвалюється. Матеріальні збитки чималі, а ось відшкодовувати нашому сусіду їх нема чим. Після першої пожежі у нас хоча б дах над головою залишився, то зараз частково. У нас старшій донці 4 роки 3 місяці, меншій 2 роки 8  м ісяців та 7 місяців нашому молодшому сину.

Допомогу, яку давали на дітей  значно зменшили , ці кошти дуже значні для нашої родини.  Зараз проживаємо з моїми батьками. У чотирьох кімнатах мешкає: мій батько, моя мати, моя молодша сестра, я, мій чоловік та троє наших дітей. Я зі своїм чоловіком не ледащі і ніколи не сидимо без діла. Я пішла працювати після школи до районного відділу освіти секретарем, мій стаж роботи на сьогоднішній день в цій установі десять років, одночасно навчалася у вищих навчальних закладах. Зараз маю дві вищі освіти. Мій чоловік, так як не має вищої освіти, не має постійного місця роботи, але завжди на різних підробітках, він роботи не боїться. Також сам відновлює наш будинок, без будь-якої допомоги. Всі ці п’ять років у мене з чоловіком була мрія жити окремо та будувати нашу родину у власному будинку, але з цією пожежею згоріло не тільки все наше майно та частина будинку, але й надія що ми коли-небудь будемо жити окремо від батьків. Я навіть собі уявити не можу, коли ми самотужки назбираємо такі великі кошти. Те, що моя сім ’ я пережила за останній рік не побажаю побачити навіть у страшному сні.

Я ніколи не просила допомоги у чужих людей, але зараз сталося така ситуація, від безвихіддя я дуже прошу Вашої допомоги. Пробачте, за той час та увагу, яку я у Вас забрала. Якщо буде бажання та можливість допомогти я буду дуже Вам вдячна.

Додаю до листа копії документів, які підтверджують правдивість усіх моїх слів. Якщо буде потрібно можу вислати фото. Дякую, що прочитали мій лист.

Тел.. 0999478507

 

Акт про пожежу

Свідоцтва про народження дітей 

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт