п'ятниця, 29.03.2024

Родина потребує позику на відкриття фермерського господарства

Мене звати Іскандеров Салім Рашідович, мені повних 34 роки, на території України проживаю з 1984 року, зареєстрований в Київській області, проживаю в місті Києві.

Я із моєю дружиною ( проживаємо у цивільному шлюбі вже 4 роки (без штампу у паспорті) є співзасновниками ТОВ (відкрите 7 жовтня 2013 року), яке до недавнього часу (до травня 2014 року) давало, хоч і маленький але прибуток, в галузі роздрібної торгівлі текстильними виробами (шкарпетки: чоловічі,жіночі, дитячі, колготи дорослі і дитячі, чоловіча спідня білизна).

Дружина працювала і працює на ринку "Петрівка" з 1995 року. Вона, на момент коли будувались магазини ( в 2008 році)адміністрация ринку збирала гроші на будівництво магазинів і обіцяла, що ці магазини будуть власністю підприємців)), дружина здала на той момент 7000 USD по курсу 5:1, а коли магазини збудували і підприємці отримали на руки ключі від "своїх" магазинів, адміністрація ринку зобов'язала всіх підприємців укладати договори оренди торгівельних площ. На даний момент орендна плата по договору оренди складає 600 гривень, а по факту 3100 грн. За несплату постійно опечатують і вимагають кошти, не цікавлячись чи є вони у нас, чи немає. До останього часу ми сплачували, всі платежі за оренду, як за магазин, так і за квартиру, всі податки і збори. Зараз немає можливості сплатити не тільки оренду, а навіть і податки.

Як Ви знаєте, в Києві без власного житла, дуже важко розпочати власну справу, тому що, все що вдаєтся заробити, іде на сплату орендованого житла (близько 4000 грн кожен місяць), і заощадити кошти на старт у власній справі нелегко. На даний момент, нас поставили перед фактом звільнення арендованої житлової площі, за не можливість сплатити орендну плату і заборгованість по сплаті оренди житла. По заробітках на стороні, дуже часто дурять, "кидають" на зароблені гроші.

З нами проживає донька і онучка, якій 4 роки, і яку ми виховуємо і утримуємо, влаштували в дитячий садок. З моменту народження онучки вони, проживають з нами.

Зараз питання постало так: або сплатити оренду магазина і податки, але залишитись всім на вулиці, або сплатити за житло, і залишитись без власної справи.

Прохання до Вас, як Народного Депутата України, впливової особи і успішного політика: допоможіть, будь ласка, або фінансово (потрібна позика на сумму 200000 гривень, під 25% строком на 2 роки, з відстрочкою першого платежу на 5 місяців для відкриття невеликого фермерського господарства(всі банки Киева відмовляють в наданні позики, посилаючись на те, що банківські установи не надають позики на розвиток бізнесу, без застави)) для придбання міні-трактора та агрегатів для нього і придбання молодняка поросят ( або ВРХ,МРХ), або житлом в якому можна буде проживати 1,5-2 роки, сплачуючи , лише комунальні послуги, аби накопичити потрібну сумму.

Допоможіть, будь ласка. Більше, окрім Вас, звернутись немає до кого.

Мої контакти: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Чекаю на Вашу відповідь.

З повагою, Іскандеров Салім Рашідович.

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт