п'ятниця, 29.03.2024

Звернення ГО "Самозахист підприємців" від імені підприємців Дніпропетровщини щодо законопроекту, яким передбачається обмеження для торгівлі в МАФах

Шановні Оксана Петрівна, Ксенія Михайлівна!

По-перше засвідчуємо свою вдячність за роки нашої співпраці, дякуємо за ту масу корисної інформації, яку ми використовуємо для своєї праці, за довгі роки нашої роботи, боротьби, яка направлена в першу чергу на захист людей праці, підприємців малого та середнього бізнесу...

Дуже раділи, що нарешті, за скільки років роботи Верховної Ради з'явилися дві людини, дві жінки, які не на словах, як це робили всі попередники Ваші, а на ділі продемонстрували свою принципову позицію по відношенню до малого та середнього бізнесу!

В черговий раз вітаємо Вас з перемогою на виборах до Верховної Ради.

Все це і спонукало нас звернутися саме до Вас для пояснень і вирішення дуже важливого для нас, підприємців малого та середнього бізнесу України, питання, а саме:

- Внесення народними депутатами України Томенко М. В., Бригинцем О. М. змін (проект) до Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" (щодо обмеження продажу пива, алк. напоїв та тютюнових виробів).

Не вдаючись до подробиць, неозброєнним оком видно, що прийняття таких поправок призведе до потужного удару по малому бізнесу, після якого йому вряд чи вдасця оговтатись.

Законотворці — опозиціонери М. Томенко та О. Бригинець, як ніхто знають, розуміють, що одне з основних питань — турбота про здоровья нації, такими "полумерами", дикими, на Наш погляд, методами не вирішити. Такі питання треба вирішувати законотворчо-комплексно, на рівні держави, зміни світогляду людей, праці з молодим поколінням, пропагандою морально-етичних цінностей і т.д., і т.п.

У ході предвиборчої компанії до Верховної Ради опозиційні сили йшли під гаслом всебічної підтримки малого та середнього бізнесу, з ясним баченням подальшої перспективи, декларували розвиток підприємництва...

Ми це бачили, оцінили і на виборах до Верховної Ради України підприємці Дніпропетровщини виявили всіляку підтримку Об'эднаній опозиції, ії лідерам!

Що ж сьогодні насправді відбувається в опозиційних колах?

Виходить декларуємо одне — робимо друге, - нищимо малий та середній бізнес, підриваємо основу державності...

Шановні Ксенія Михайлівна, Оксана Петрівна!

Підприємці Дніпопетровщини звертаються до Вас з проханням всіляко підтримати Нас в нашій боротьбі за свої права, за право працювати в вільній, демократичній державі, де поважають і цінують права кожного суб'єкта підприємницької діяльності.

Ми вимагаємо відкликати законопроект Томенко М. В. - Бригинець О. М. як такий, що призводить до нищення малого бізнесу, основ демократії, прав ведення вільної торгівлі, встановлення рівних прав і можливостей між всіма суб'єктами підрприємництва.

Просимо Вас висловити свою думку по цьому питанню, донести нашу позицію до лідерів опозиційних сил: Арсенію Яценюку, Віталію Кличку та Олегу Тягнибоку!

З повагою і від імені підприємців

Дніпропетровщини - ГО "Самозахист підприємців"

Мирончук В. Я.

Боровинський В. В.

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт