п'ятниця, 29.03.2024

Відповідь Прокуратури м. Києва на звернення ГО "Фортеця" до Генпрокуратури щодо шахрайського заволодіння майном громадянки Данкович-Глінської Л.К

Прокуратура України

ПРОКУРАТУРА МІСТА КИЄВА

03150, Київ-01, вул. Предславинська, 45/9 факс: 524-82-73


 

 

Голові Всеукраїнського об'єднання

малого та середнього бізнесу «Фортеця»

Продан О.П.

02147, м. Київ, Русанівська набережна, 12

 

Прокуратурою міста розглянуто Ваше звернення, яке надійшло з Генеральної прокуратури України, щодо неналежного, на Вашу думку, розслідування кримінальної справи та з інших питань.

Встановлено, що у провадженні СУ ГУ МВС України в м. Києві перебуває кримінальна справа № 56-2425, порушена за фактом шахрайського заволодіння квартирами за ч. 4 ст. 190 КК України.

Перевіркою стану досудового слідства у вказаній кримінальній справі на даний час порушень вимог кримінально-процесуального законодавства не встановлено.

Досудове слідство у справі триває, проводяться усі необхідні та можливі слідчі дії, направлені на всебічне, повне та об'єктивне дослідження обставин справи.

Про результати слідства зацікавлених осіб, згідно з вимогами закону, зобов'язаний повідомити слідчий у провадженні якого перебуває кримінальна справа.

Крім того встановлено, що 21.09.2011 прокуратурою Оболонського району міста Києва на підставі п. 2 ст. 6 КПК України прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи відносно судді Оболонського районного суду м. Києва Шевченко Л.В. у зв'язку з відсутністю у її діях складу злочинів, передбачених ст.ст. 364, 365, 367, 375 КК України.

За результатами вивчення зазначених матеріалів прокуратурою міста підстав для скасування вказаного рішення з одночасним порушенням кримінальної справи на даний час не встановлено.

Також, підстав для зміни підслідності у вказаній справі на даний час не має.

Враховуючи викладене прокуратурою міста заходи прокурорського реагування не вживались.

У разі незгоди з прийнятим рішенням Ви маєте право оскаржити його до суду або прокурору вищого рівня.

 

Заступник прокурора міста Києва                       М.Чинчин

 

ЗВЕРНЕННЯ ГО "ФОРТЕЦЯ"

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт