п'ятниця, 29.03.2024

Звернення Комітету підприємців ринку фінансових послуг Торгово-промислової палати України щодо функціонування фонду розвитку малого і середнього бізнесу

ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА УКРАЇНИ

КОМІТЕТ ПІДПРИЄМЦІВ РИНКУ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ

01601, м. Київ, МСП, вул. Велика Житомирська, 33, тел./факс: (044) 426-61-11


 

Вих. № 9 від «15» листопада 2011 р.


Голові Всеукраїнського об'єднання

малого та середнього бізнесу «ФОРТЕЦЯ»

Оксані ПРОДАН

Шановна Оксано Петрівно!

Дозвольте висловити Вам свою особисту повагу і викласти пропозиції нашого Комітету.

В рамках Міжнародної програми підтримки інвестицій ми розробили окремий напрямок практичних дій – порядок створення і функціонування фондів зростання українського бізнесу (Ukrainian business growth funds – UBGF), серед яких передбачений і спеціалізований інвестиційний фонд розвитку малого і середнього бізнесу (Small&Medium business investment fund – SMBIF). В додатку 1 наведена коротка концепція його функціонування.

Ще одна програма, розроблена нашим Комітетом – Академія пенсійної реформи – є методологічним партнером громадського руху «За пенсію. Справедливу, надійну, достойну». Мета цього Руху є актуальною для будь-якого громадянина України, в тому числі і представників малого і середнього бізнесу. Рух реалізовує стратегію консолідації зусиль громадських організацій задля її досягнення. У додатку 2 до листа наведений короткий виклад концепції (разом з додатками) участі об'єднань підприємців малого та середнього бізнесу в досягненні цієї мети.

Пропонуємо обговорити особисто можливості співпраці у реалізації проекту SMBIF та стратегії дій підприємницьких об'єднань в рамках руху «За пенсію» (Рівненської ініціативи).

Додатки до листа:

1. Коротка концепція функціонування фонду розвитку малого і середнього бізнесу.

2. Короткий виклад концепції громадського руху «За пенсію. Справедливу, надійну, достойну» з додатками.

Голова Комітету                     О.Е. Лиховид

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт