п'ятниця, 29.03.2024

Відповідь народного депутата України Лабазюка С.П. на звернення ГО "Асоціація Хмельницьких ринків" щодо підтримки законопроекту №3872

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ

________________________________ 01008, м. Кшв-8, вул. М.Грушевського, 5______________________________________

М_389-03/16                                                                       «З» березня 2016р.

Громадська організація "Асоціація Хмельницьких ринків"

вул. Геологів, 18/2,

м. Хмельницький, 29016

Я, як народний депутат України, детально ознайомився із Вашим листом від 15 лютого 2016 року № 50 щодо внесення на розгляд Верховної Ради України та подальшої підтримки під час розгляду проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо призупинення індексації нормативної грошової оцінки землі з метою збереження виробничого потенціалу вітчизняних підприємств" від 2 лютого 2016 року № 3872 (далі -проект), та повідомляю наступне.

Безперечно, зазначений проект Закону є надзвичайно важливим, потреба в його негайному розгляді виникла із численних звернень представників суб'єктів підприємницької діяльності країни, громадських та профспілкових організацій, адресованих великій кількості депутатів, зокрема, і членам депутатської групи "Воля народу".

Хочу запевнити Вас, що я особисто та увесь склад нашої депутатської групи "Воля народу" буде підтримувати зазначений проект закону під час його розгляду в сесійній залі парламенту.

Разом з тим, я, як народний депутат України, розділяю Ваше занепокоєння щодо затягування процесу винесення зазначеного проекту у сесійну залу Верховної Ради України, та, принагідно, хочу поінформувати Вас, що із відповідним листом щодо прискорення процесу розгляду законопроекту я звернувся до Голови Комітету з питань податкової та митної політики Южаніної М. П., який визначено основним при розгляді зазначеного проекту.

Крім цього, із проханням на найближчій погоджувальній раді включити зазначений проект Закону до порядку денного сесії ВРУ, я, також, звернувся до Голови Верховної Ради України Гройсмана Володимира Борисовича.

Більш ніж переконаний, що доклавши максимум зусиль та працюючи в єдності ми спільно зможемо досягти поставленої мети - ініціювати та врешті-решт підтримати на голосуванні проект Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо призупинення індексації нормативної грошової оцінки землі з метою збереження виробничого потенціалу вітчизняних підприємств" спрямований в першу чергу на збереження існуючого виробничого потенціалу нашої країни.

Народний депутат України                                  Сергій Лабазюк

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт