четвер, 28.03.2024

Круглий стіл «Логістичний ланцюг як складова у структурі формування вартості зерна»

Запрошуємо Вас до участі в круглому столі «Логістичний ланцюг як складова у структурі формування вартості зерна», який  проводять спільно ВГО «Українська аграрна конфедерація», ВГО «Фумігаційна  асоціація»,за участю Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, Української зернової асоціації та за підтримки Міністерства аграрної політики України.

Захід відбудеться у рамках  спеціалізованої виставки інноваційних рішень в зерновому господарстві « Зернові технології 2011».

3 листопада 2011р  об 11.00 за адресою:

м. Київ, вул.. Салютна, 2-б

Виставковий центр Київ ЕкспоПлаза   (м. Нивки)

Орієнтовна Програма   додається .

Вам буде надана можливість обговорити проблеми галузі та спільно знайти шляхи їх вирішення, обмінятися думками та прийняти участь у дискусіях, а також встановити корисні ділові контакти.

Для проведення кваліфікованої дискусії організатори запрошують провідних спеціалістів галузі, представників зернового бізнесу – виробників зерна, спеціалістів суміжних галузей, зацікавлених державних структур, а також експертів та інших операторів ринку. Подія  висвітлюватиметься багаточисельними ЗМІ.Учасники заходу матимуть змогу розмістити свою рекламу на спеціальному стенді, озвучити та візуалізувати за допомогою технічних засобів,розмістити на сайтах ВГО «Фумігаційна асоціація» та Українська аграрна конфедерація.

Просимо Вас у термін до 25 жовтня 2011 року  підтвердити Вашу участь у заході, повідомити, у разі Вашої зацікавленості у виступі, тему та кандидатури учасників круглого столу від Вашої організації за телефоном (044) 279 82 11 або електронною поштою  fum_asociacia@ukr.net

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт