п'ятниця, 29.03.2024

Звернення до Міністра економічного розвитку і торгівлі Абромавичуса А. щодо узгодження діяльності інсуючих структур у сфері підтримки підприємництва з прийнятими нормативно-правовими актами

Міністру економічного розвитку і торгівлі України

А. АБРОМАВИЧУСУ 

Шановний пане Айварасе!

Постановою Кабінету Міністрів України «Про Державну регуляторну службу України» від 30.04.2014 року № 252 було ліквідовано Державну службу України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, натомість створено Державну регуляторну службу України та розширено функції Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Постановами Кабінету Міністрів України від 20.08.2014 року «Про затвердження Положення про Державну регуляторну службу України» №371 та «Питання Міністерства економічного розвитку і торгівлі» №459 затверджено відповідно повноваження і функції Державної регуляторної служби України та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України в зв’язку із ліквідацією Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

Згодом, Постановою Окружного адміністративного суду м. Києва від 18.09.2014 року №826/10927/14 скасовано Постанову Кабінету Міністрів України «Про Державну регуляторну службу України» від 30.04.2014 року № 252, проте Кабінетом Міністрів України не вжито заходів для скасування постанов, виданих на її підставі.

В зв’язку із вищезазначеним, просимо Вас розробити проект постанови Кабінету Міністрів України, якою передбачити реорганізацію Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва  у Державну регуляторну службу України шляхом перетворення, що дасть змогу привести діяльність структури підтримки підприємництва України у відповідність до прийнятих нормативно-правових актів Уряду.

З повагою,

Виконавчий директор

Всеукраїнського об’єднання малого

та середнього бізнесу «ФОРТЕЦЯ»                                            Андрій МАНЖЕЛІЙ

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт