п'ятниця, 29.03.2024

Лист до Голови Державної регуляторної служби України О.В. Кучера щодо включення представника ГО "ФОРТЕЦЯ до складу Громадської ради при ДРС України"

Голові

Державної регуляторної

служби України

О.В. КУЧЕРУ

Шановний Олексію Володимировичу!

За повідомленням ініціативної групи з підготовки Установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при Державній регуляторній службі України, розміщеного на офіційному сайті Державної регуляторної служби України http://www.drs.gov.ua/interaction_public/povidomlennya-pro-formuvannya-skladu-gromadskoyi-rady-pry-derzhavnij-regulyatornij-sluzhbi-ukrayiny-3/, Установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Державній регуляторній службі України відбудуться 22 червня 2021 року.

В зв’язку із зазначеним, просимо включити члена Всеукраїнського об'єднання підприємців малого та середнього бізнесу «ФОРТЕЦЯ» Пліву Олександра Анатолійовича до списку кандидатів на членство у Громадській раді при Державній регуляторній службі України.

Разом із цією заявою надаємо документи передбачені ч.10 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 року №996.

Додатки:

- розпорядження Голови Ради ГО «ФОРТЕЦЯ» – на 1 арк.;

- відомості про місцезнаходження, адресу електронної пошти, номер контактного телефону, посилання на офіційний веб-сайт, сторінки у соціальних мережах ГО «ФОРТЕЦЯ» - на 2 арк.;

- відомості про результати діяльності ГО «ФОРТЕЦЯ» – на 2 арк.;

- заява Пліви О.А. з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”, підписана ним особисто – 1 арк.;

- біографічна довідка Пліви О.А. – на 1 арк;

- мотиваційний лист Пліви О.А. – на 1 арк..;

- фото Пліви О.А. у форматі JPEG (JPG);

- всього – 8 арк.

З повагою,

Голова Громадської організації

«Всеукраїнське об’єднання підприємців

малого та середнього бізнесу «ФОРТЕЦЯ»                                             Оксана ПРОДАН

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт